Club Botanica maakt van coronanood een deugd

VEGHEL – Een creatieve werkgroep met een mix van marketeers, entertainers, Havana Club, Theater de Blauwe Kei en Cultuurcafé De Afzakkerij heeft een serie optredens georganiseerd onder de naam Club Botanica.

Het worden feestjes met bekende Nederlandse artiesten, cabaret, food & drinks, DJ’s en vrolijke theaterproducties. Dat gebeurt allemaal in de Koekbouw op de Noordkade in Veghel.

De organisatoren staken de koppen bij elkaar omdat ze in de coronatijd minder werk hadden, maar wel veel tijd om na te denken.

Guilty Pleasures

De eerste artiesten zijn bekend. De aftrap is op vrijdagavond 25 september met SMÈRRIG, een vies vuil fiske mit de vuilste classic hiphop, R&B en guilty pleasures ploaten. Op vrijdag 2 oktober gaat Club Botanica terug naar toen waarbij alles draait om nostalgie. Muziek die je even terug brengt naar je jeugd, je verwarrende tienerjaren of je wilde twenties.

Op zaterdagmiddag 3 oktober kunnen de jongere kids en gezinnen genieten van de echte Sesamstraat minishow en die avond is het podium voor de populairste Nederlandse zanger van dit moment Tino Martin. Uitgebreide informatie informatie opde website van Club Botanica.

Tino Martin