Circus Bolalou strijkt neer in Schijndel

SCHIJNDEL - Dinsdag is circus Bolalou neergestreken op het parkeerterrein aan de Oude Steeg. De grote tent is al van verre zichtbaar. Circus Bolalou is een klein circus met optredens variërend van acrobaten tot acts met honden. Van vrijdag 17 maart tot zondag 19 maart worden vijf voorstellingen gegeven.
Circus Bolalou komend weekend van 17 tot 19 maart in Schijndel
Fotograaf: Jan van Oort

Circus Bolalou
De naam Bolalou werd geboren uit de drie border collies die het circus rijk is. De namen van de drie viervoeters BOris, LAdy en LOUlou vormen samen Bolalou. In de voorstellingen zijn naast luchtacrobatiek natuurlijk ook clowns om het publiek te vermaken.

Steffie en Dennis Bossle vormen de directie van Circus Bolalou. Dennis is een circus man pur sang. Geboren in de woonwagen en opgegroeid in het circus van zijn ouders. Steffie daarentegen is een echte Limburgse, en had in haar jeugd niks met circus. Tot het moment dat zij Dennis ontmoette en de vonk oversloeg. Zij zette haar burgerleven aan de kant en besloot mee te reizen en zich onder te dompelen in de wereld van zand en zaagsel. Nu, enkele jaren later runnen zij samen circus Bolalou.

Kaarten
De vijf voorstellingen zijn op vrijdag 17 maart om 19.00 uur, zaterdag 18 maart om 15.00 en 10.00 uur en op zondag 19 maart om 11.00 en 14.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar direct aan de kassa of via www.circus-bolalou.nl

Circus Bolalou op het parkeerterrein aan Oude Steeg
Fotograaf: Jan van Oort