Cheque van Jubilerende TV Bingo voor EHBO (video)

SCHIJNDEL - TV Bingo vierde deze week het 12,5 jarig bestaan. Voor Stichting TV Bingo was het jubileum aanleiding om een cheque te overhandigen aan een goed doel. Dit keer werd gekozen voor de EHBO vereniging Schijndel. Marion van Oers van EHBO vereniging Schijndel ontving vrijdag de cheque uit handen van Sjaak Pijnenburg van Stichting TV Bingo.

Blij verrast
Marion van Oers kreeg de cheque van 500 Euro overhandigt uit handen van de voorzitter van Stichting Bingo Sjaak Pijnenburg. “Ja, dit is wel een verrassing”. Zij weet er ook al een bestemming voor: “Het komt altijd van pas voor extra materialen of hesjes. En misschien kunnen we na dit coronatijdperk een keer iets leuks doen voor alle leden. We missen het bij elkaar komen in deze tijd. We merken dat de leden het aanwezig zijn bij de vaccinatiestraten leuk vinden zodat we weer iets te doen hebben”.

TV Bingo succesvol in coronatijd
Het Bingo spelletje komt in de huiskamers via Omroep Meierij televisie. De organisatie merkt dat er in deze coronatijd extra behoefte is aan ontspanning. Sjaak Pijnenburg: “Je merkt een stijging van het aantal deelnemers nu in coronatijd. Mensen willen toch een bezigheid hebben en wij hebben de indruk dat TV Bingo het afgelopen jaar in die behoefte heeft voorzien”.

Met de opbrengst van TV Bingo worden de voetbal verenigingen SV Avanti '31, RKSV Schijndel/De Wit, RKSV WEC en Omroep Meierij financieel ondersteund.

Meer info over TV Bingo is te vinden op de Facebookpagina

EHBO Schijndel met cheque van Stichting TV Bingo