CDA start verkiezingscampagne Meierijstad breed

MEIERIJSTAD - Met het ophangen van de eerste kandidaat-banner op de Boerdonksedijk 23a in Boerdonk geeft CDA-lijsttrekker Jan Goijaarts op zaterdag 15 januari om 8.45 uur het startsein voor de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 in Meierijstad.

In de bekende groene jassen en met een grote Fendt trekker met platte wagen doorkruist de CDA-karavaan heel Meierijstad om de gemeente van banners te voorzien. Op iedere toegangsweg in Meierijstad komt een persoonlijke banner te hangen van een plaatselijk CDA-kandidaat raadslid. Jan Goijaarts zal alle kandidaten op locatie hun eigen flyer overhandigen. Met deze overdracht kunnen de kandidaten hun persoonlijke standpunten gaan uitdragen.

Groene karavaan te zien
Wie de karavaan wil zien moet op zaterdag 15 januari omstreeks 9.35 uur op de Erpseweg in Veghel zijn, tegenover bouwbedrijf van de Ven. Rond 12.45 uur is de groene karavaan in Schijndel te zien op de Eerdsebaan ter hoogte Van Wanrooij Hout. De laatste banner komt rond 17.30 uur te hangen nabij de Dommelbrug in Nijnsel.

Persoonlijke boodschap
Alle kandidaten presenteren zich met een persoonlijke boodschap en flyer op de CDA website onder het kopje mensen / kandidatenlijst 2022. https://www.cda.nl/noord-brabant/meierijstad/kandidatenlijst-2022