Buurman & Buurman in De Blauwe Kei

VEGHEL - Cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt en taalkunstenaar Ivo de Wijs brengen de bekende Tsjechische klussers tot leven, ditmaal in de familiemusical Buurman & Buurman Gaan Kamperen. Op zondag 20 februari staan de grappigste buurmannen in de Grote Zaal van het theater aan de Noordkade. De voorstellingen beginnen om 13.30 en 15.30 uur. Buurman & Buurman Gaan Kamperen is voor iedereen vanaf 4 jaar.

De beroemde en onhandige buurmannen, bekend van de populaire tv-serie, zijn ook in het theater te zien in een familiemusical. De buurmannen hebben het afgelopen jaar hard geklust. Een nieuw dak op het huis en de hele schuur is grondig verbouwd. Dus zijn ze wel toe aan een welverdiende vakantie. De buurmannen hebben een mooi plekje gereserveerd op de camping. Alleen even de tent opzetten en dan lekker genieten van de rust. Tenminste dat denken ze…

Tickets voor Buurman & Buurman kosten € 19. (inclusief drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa.

Buurman & Buurman