Buffelrun hoort bij de beste van Nederland

Beste modder ligt in Boerdonk

Boerdonk – Tijdens de Obstacle-runningverkiezing sleepte de Buffelrun in Boerdonk onlangs 2 belangrijke prijzen in de wacht. Tijdens de prijsuitreiking in Zaltbommel ging de Buffelrun in de meest prestigieuze categorieën van ‘Beste Mudrun van Nederland’ en ‘Beste Kidsrun van Nederland’ met een 2e prijs naar huis. Daarnaast was er een 3e plek voor de beste modder van Nederland.

De toekenning van de prijzen wordt bepaald door een combinatie van vak- en publieksjury. Tijdens de afsluiting van het jaar 2019 mochten alle deelnemers van obstakelsruns kiezen welke run in de prijzen moest vallen. De Buffelrun was in maar liefst 7 categorieën genomineerd.

Boering op de kaart
Waar een klein dorp groot in kan zijn. Volgens Antoon Donkers van de Buffelrunorganisatie hebben de talloze vrijwilligers maar één doel; ‘Boering op de Kaart zetten’. Daarin is men volgens hem dik in geslaagd. Er kwamen veel positieve reacties die avond van de aanwezigen. Volgens Donkers was er diep respect voor een organisatie van vrijwilligers die zich tussen die grote professionele runs weet te profileren en zomaar met deze prijzen naar huis gaat.

Als een speer
De kaartverkoop voor de Buffelrun 2020 is al weer van start en gaat als een speer. Wie verzekerd wil zijn van kaartjes voor dit unieke evenement in 2020. Namens de organisatie adviseert Donkers om niet te lang te wachten. De Buffelrun vindt dit jaar plaats op 22 en 23 augustus. Tickets zijn verkrijgbaar via www.buffelrun.nl

Buffelrun Boerdonk