Brabant Boys Cup brengt Internationaal spektakel naar Avanti ’31 en Schijndel/De Wit

SCHIJNDEL - De organisatie kan niet wachten, totdat het donderdag 9 mei, Hemelvaartsdag, is. 108 voetbalteams uit Belgie, Denemarken, Duitsland, Frankrijk en Nederland gaan op sportpark De Molenheide de strijd met elkaar aan voor de felbegeerde Brabant Boys Cup.

Donderdag 9 mei om 17.00 uur is de opening op het hoofdveld van Avanti ’31. Met dans, muziek en een welkomstwoord zal door de wethouder van sportzaken van Meierijstad, Johan van Gerwen, het toernooi geopend worden. De voorzitters Roy van Helvoirt (Avanti ’31) en Sjef van Tartwijk (Schijndel/De Wit) nemen de eed van respect af bij alle deelnemers (spelers en leiding).

Vrijdag 10 mei zullen de scheidsrechters om 8.30 uur op beide sportparken het startsein geven voor een sportief spektakel op vrijdag én zaterdag. De finalerondes worden zaterdag 11 mei vanaf 8.30 uur gespeeld, waarna er voor ieder team een beker is. Alle deelnemers zullen de medaille van respect van Euro Sportring ontvangen. De wedstrijden worden gespeeld op de velden van Avanti ’31 (Avantilaan) en Schijndel/De Wit. Iedereen is welkom om te komen kijken.