Boeringse Samen Sterk Quiz in aantocht

BOERDONK – De inwoners van Boerdonk kunnen op zondag 31 mei samen gaan quizzen. Niet in het plaatselijke dorpshuis of café maar digitaal thuis op de bank tijdens de Boeringse Samen Sterk Quiz. Een initiatief van de coöperatie Boerdonk Buitengewoon. Jong en oud mogen aan deze digitale dorpsquiz vanuit huis meedoen. Zelfs degene die op een andere manier binding heeft met dit mooie dorp van Meierijstad is ook van harte welkom.

Opgeven
Tijdens de quiz worden Boerdonkse vragen gecombineerd met algemene vragen en uitdagende (Coronaproof) opdrachten. Om heel Boerdonk in quizsferen te brengen zorgt de coöperatie voor muzikale ondersteuning en een leuke verassing voor de ouderen. Je geeft je eenvoudig op door een e-mail te sturen naar info@boerdonkbuitengewoon.nl met vermelding van je teamnaam. Voor deelname aan de quiz is een laptop/tablet met een goedwerkende internetverbinding noodzakelijk. De gratis quiz start om 14:45 uur en finisht tussen 17:30 en 18:00 uur. De winnaar wordt vervolgens om 19:00 uur bekend gemaakt.

De Boeringse Samen Sterk Quiz wordt mede mogelijk gemaakt door het Coöperatief Fonds van de Rabobank, Gemeente Meierijstad en diverse Boerdonkse stichtingen en ondernemers.

Logo Boerdonk Buitengewoon