Boerenbruidspaar op weg naar huwelijksvoltrekking

SCHIJNDEL – SCHORSBOS – Na maanden van voorbereiding en spanning is vandaag dan eindelijk de grote dag. In november 2019 zijn ze al verloofd. Michel van der Valk en Daniëlle Verhoeven zijn vandaag het middelpunt van het huwelijksfeest in de spiegeltent op de Markt.

Vanochtend verzamelden getuigen, familie en vrienden zich in hun ‘zondagse pak’ in het ouderlijk huis van de bruid aan de Offenbachstraat. Na de koffie reed de boerenkar met paard voor met daarin de bruidegom. Met zijn – speciaal voor de gelegenheid gemaakte – boeket werd de bruid verwelkomt. Hierna vertrok de bonte stoet onder begeleiding van de Hofkapel naar de spiegeltent voor een ouderwets boerenontbijt. Na het ontbijt gaat het richting ’t Spectrum waar oud-burgemeester Jetty Eugster het paar in de onecht verbind. Voordat de verbintenis definitief bekrachtigd kan worden zijn er zoals gebruikelijk ex-partners, getuigen en familie die het bruidspaar op andere gedachten proberen te brengen.

Bruidegom Michel heeft een beddenwinkel in de Hoofdstraat en woont samen met zijn vrouw Kelly en de kinderen in het Hermalen. Bruid Daniëlle is huisvrouw en zorgt dat alles in huize Verhoeven voor elkaar is. Zij houd van knutselen en er is weinig wat zij niet kan maken.

VIDEO Boerenbruidspaar Michel en Daniëlle
Fotograaf: Jan van Oort
Boerenbruidspaar Michel en Daniëlle