Boerenbruidspaar bakt ze goudbruin

VEGHEL – Marc en Hanneke Biemans, het Boerenbruidspaar van de Kuussegatters, steken aan het eind van 2022 samen met hun getuigen en leden van de boerenbruiloftcommissie de handen uit de mouwen. Op 30 december bakken ze oliebollen voor een goed doel. De stichting Lichtpuntpakketje in Veghel.

Lichtpuntpakketje is in het leven geroepen om alleenstaande mensen, kinderen en gezinnen die het moeilijk hebben, een hart onder de riem te steken. Vrijwilligers maken pakketten met onder andere boodschappen, cadeautjes of verzorgingsprofucten voor mensen die het goed kunnen gebruiken. Tijdens de Kerst hebben ze heel veel mensen blij kunnen maken.

Glansrijk geslaagd
Christel Oomen en Vanessa Omar van de stichting Lichtpuntpakketje waren dinsdagavond aanwezig tijdens de generale repetitie die Marjolijn van Solt, voorzitter van de boerenbruiloftcommissie, voor het bruidspaar en getuigen had georganiseerd. Want feesten is het paar niet vreemd maar oliebollen bakken is niet hun dagelijkse bezigheid. Marc en Hanneke slaagden echter glansrijk voor hun bakexamen. De schaal was in een mum van tijd leeg. Met de wetenschap dat er al meer dan 900 oliebollen besteld zijn weet het boerenbruidspaar wat hen op 30 december te doen staat. “Ze smaken geweldig goed. Ik zou ze maar gaan bestellen”, aldus de eerste reactie van Christel Oomen. Ze is ontzettend blij met deze oliebollenactie van de Kuussegatters.

Hoe bestel je?
De Oliebollen kosten 60 cent per stuk. Liefhebbers kunnen hun bestelling uiterlijk 29 december doorgeven via Whatsapp of door te bellen met Marjolijn van Solt: 06-54325960 of naar Toon van den Akker: 06 – 36528461. Geef daarbij je naam, telefoonnummer en het gewenste aantal oliebollen door. De bestelling kan op vrijdag 30 december van 10.00 tot 15.00 uur worden opgehaald (graag met contact geld) op het adres: Rijnstraat 58 in Veghel.