Bob Hutten draagt leiding bedrijf over

VEGHEL - Bob Hutten draagt per 1 januari 2021 de leiding van zijn bedrijf over aan Drees Peter van den Bosch die nu al innovatiemanager is bij Hutten en bij Foodsquad.

Hutten heeft twee jaar geleden al de dagelijkse leiding overgedragen aan een directieteam om de continuïteit te kunnen waarborgen als hem zelf iets zou overkomen en zijn beide dochters nog te jong zijn om het stokje over te kunnen nemen. Bovendien heeft Hutten zoveel neven-functies dat hij ook om die reden zich niet meer voldoende bezig kon houden met de dagelijkse gang van zaken.

Door de corona-crisis is Hutten toch weer even ‘aan boord’ gestapt en werd de formele overdracht enige tijd uitgesteld. “Maar we weten niet hoe lang deze situatie nog bestaat en voor mij is nu het juiste moment om het stokje echt over te geven zodat iemand waarin ik veel vertrouwen heb ons na deze crisis nog beter kan positioneren”, aldus Hutten.

Drees Peter van den Bosch studeerde cum laude af in Agrosysteemkunde aan de Universiteit van Wageningen en werkte daarna 10 jaar in diverse functies van marketing en sales. In 2009 begon hij een eigen bedrijf, Willem & Drees, dat als doel had producent en consument meer met elkaar te verbinden. In september 2019 maakte hij de overstap naar Hutten.

Bob Hutten