Blauwe Kei doet mee aan Theater Weekend

VEGHEL - Theater De Blauwe Kei in Veghel doet in het laatste weekend van januari 2022 mee aan het landelijke Theater Weekend.
Theaterliefhebbers kunnen dan voor € 10 naar alle voorstellingen. Op vrijdag 28 januari swingen The Bentleys & The Bendellas op de hits uit de 50’s en 60’s. Zaterdag 29 januari zorgt een bijzondere combinatie van dans en techniek voor de voorstelling Wave. Zondag 30 januari zijn er drie voorstellingen te zien: cabaretier Marcel Harteveld deelt wetenswaardigheden met het publiek, de professor van Mad Science tovert de Grote Zaal om tot een knalfeest (5+) en voor slechts € 5 worden de allerkleinsten meegesleept in de grappige voorstelling Geel (2+). 
Randprogramma
Gedurende het Nationale Theaterweekend worden op de Noordkade allerlei activiteiten georganiseerd. Op vrijdagavond bruist de hele Noordkade tijdens de Nacht Van De Noordkade. Het overige randprogramma wordt later bekend gemaakt, houd hiervoor de socials en de website van het theater in de gaten.
Tickets voor de voorstellingen The Bentleys & The Bendellas, Wave, Marcel Harteveld en Mad Science kosten € 10, een ticket voor Geel kost slechts € 5.
Meer informatie is te vinden op www.blauwekei.nl/NationaalTheaterweekend.