Blauwe Kei belooft groot theaterfeestweekend begin september

VEGHEL - Op 2, 3 en 4 september trapt de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade, het nieuwe seizoen af met een 'knaller van een feestweekend'. Het wordt een seizoenskick-off voor jong en oud. Met optredens, ontbijtjes, babyconcerten en nog veel meer. Het belooft één groot theaterfeest te worden.

Het theater heeft zin in het nieuwe seizoen; de kaartverkoop gaat goed en er staan prachtige voorstellingen op het programma, zo meldt de Blauwe Kei. Als cadeautje voor het publiek voegt het theater in het allereerste weekend tal van (deels gratis) voorstellingen en activiteiten toe. Tickets voor de seizoenskick-off zijn vanaf 13 juli te reserveren.
Theaterproeverij
Zo is er op vrijdag een Theaterproeverij in clubsetting, waarbij bezoekers theatrale voorproefjes krijgen van het komende theaterseizoen (o.a. Björn van der Doelen en Elke Vierveijzer). En verder staan er voorstellingen van The Bentleys en Guido Weijers (reeds in de verkoop) op het programma.
Zaterdag is The Five Great Guitars, een muzikaal hoogtepunt van het afgelopen seizoen, wegens succes nog een keer te zien. Daarnaast kan de avontuurlijke bezoeker naar De Wereld Heeft Ons Failliet Verklaard van Stichting Radicale Gezelligheid en staat Guido ook deze avond op de planken. Zondag is de dag voor de hele familie.

Familiedag
’s Ochtends wordt er gestart met een Ontbijtfilm (Un Triomphe), Beth & Flo laten tijdens een speciale Goedemorgen Noordkade Kids-editie in de Malerij hun pianokunsten horen (4+), voor de allerkleinsten is er een babyconcert (0,5 t/m 1,5 jaar) en Superjuffie toont haar superkrachten in de Grote Zaal (5+).
 De Theaterproeverij en de jeugdvoorstellingen op zondag zijn gratis toegankelijk. Ook de film is gratis, wie er een ontbijtje bij wil betaalt enkel het ontbijt.
Het volledige programma is te vinden op: www.blauwekei.nl/seizoenskickoff.