Blad met verhalen over ondernemen in Meierijstad

Ondernemers in Meierijstad ontvangen deze week een speciale uitgave ‘Meierijstad van en voor ondernemers’. Vandaag overhandigde wethouder Economie, Jan Goijaarts, de eerste exemplaren aan Erik en Paul van Acht. Zij zijn de eigenaren van Van Acht koel- en vriesopslag en vertellen in het blad hun verhaal over ondernemen in Meierijstad en de rol die de gemeente daarbij kan spelen. Ook andere ondernemers komen aan het woord.

De gemeente Meierijstad biedt waar mogelijk, ruimte aan economische ontwikkelingen van bestaande bedrijven. Trekt nieuwe bedrijven aan en faciliteert innovatie binnen het bedrijfsleven.
Wethouder Jan Goijaarts: “De 8.000 ondernemers in Meierijstad vormen de motor van onze lokale economie. In deze special zijn ervaringsverhalen over ondernemen in Meierijstad te lezen. Onze gemeente staat er economisch goed voor. Daar zijn we trots op en dat willen we graag zo houden.” De gemeente werkt samen met Platform Ondernemend Meierijstad, ondernemersverenigingen, ZLTO de Meierij, de Bouwsociëteit, centrumorganisaties, de horeca-afdeling, StartUp Meierijstad en VOLOP.
De special ‘Meierijstad van en voor ondernemers’ is digitaal in te zien via https://ap.lc/8ZN4o