Big Band Schijndel sluit muzikaal seizoen af met jubileumconcert

SCHIJNDEL – Big Band Schijndel sluit haar jubileumseizoen af met een concert op het terras van Het Tramhuys. Tijdens het optreden, genaamd ‘Friday Night Swing’ zal de Big Band nummers van grote namen als Shirley Bassey, Frank Sinatra en Stevie Wonder spelen.

De Schijndelse Big Band bestaat 40 jaar. Reden voor een feestje voor de muzikale groep. ‘Friday Night Swing’ wordt tevens voor de vijfde keer gehouden, wat op zichzelf ook een jubileum is. In de vorm van twee sets zal de Big Band klassiekers van weleer op hun eigen manier ten gehore brengen. Tijdens de avond brengt Big Band Schijndel ook compleet nieuwe arrangementen, waarbij een grote rol is weggelegd voor zangeres Lotte van der Heijden en zanger trompettist Erik Hairwassers.

Big Band Schijndel laat weten dat iedereen van harte welkom is om tijdens het optreden plaats te nemen op het terras van Het Tramhuys in Schijndel; de entree is gratis. Het concert begint om 20:30 uur en eindigt rond de klok van elf. Voor meer informatie over ‘Friday Night Swing’, ga naar www.bigbandschijndel.nl