Bewegingslessen Meierijstad Vitaal gaan voorlopig door

MEIERIJSTAD – Omroep Meierij gaat de komende weken door met de bewegingslessen die onderdeel zijn van het programma Meierijstad Vitaal. Vorige week was de laatste aflevering van die serie, maar veel mensen hebben ons gevraagd door te gaan met bewegingslessen.

Vorig jaar is begonnen met een serie bewegingslessen voor mensen die door de lockdown thuis zaten en weinig meer bewogen. Dat groeide uit tot Meierijstad Vitaal met informatie over gezondheid en tips voor gezonde voeding.

De afgelopen tien weken hebben we een totaalprogramma uitgezonden en inmiddels is een nieuwe serie in voorbereiding. Veel kijkers hebben gevraagd of we in die tussenliggende periode in ieder geval de bewegingslessen voort kunnen zetten omdat dat voor hen een dagelijks terugkerende training is. Daarom heeft Omroep Meierij besloten de bewegingslessen van de afgelopen tien weken te herhalen.

De complete afleveringen van Meierijstad Vitaal (met voedingstips en informatie over gezond leven) zijn van maandag tot en met zaterdag te zien na de nieuwsuitzendingen van RondOM om 10.00 en 16.00 uur bij Omroep Meierij. Alle video’s zijn terug te vinden op ons YouTube-kanaal.