Betekenisvolle online ontmoetingen

Zondag 22 november in de 55Plusshow

MEIERIJSTAD - Afstand houden, mondkapjes, regels die ons in de bewegingsruimte beperken. Deze vreemde periode heeft invloed op ons allemaal. Wat is er dan fijner om erover te kunnen praten met anderen en je ervaringen te delen? Daarom organiseert ONS Welzijn vanaf 2 december een keer per week het Corona Café. Een online ontmoetingsplaats waaraan je iedere woensdag tussen 19.30 tot 21.00 uur via Microsoft Teams kunt deelnemen. Gewoon vanuit je vertrouwde omgeving dus. Rose Megens vertelt zondag in de 55 Plusshow hoe je je voor het Corona Café kunt opgeven.

Gezellig uitje in de auto
Ben je trouwens nog geen vaste luisteraar van ons radioprogramma? Schuif dan eens gezellig aan, óók vanuit je luie stoel. Of met een kop koffie of thee en een broodje aan de keukentafel. Elke zondag tussen 11.00 en 13.00 uur voeren we interessante gesprekken en draaien we fijne plaatjes uit de jaren 60, 70 en 80. En sta er niet van te kijken als je je elke week gaat verheugen op onze vaste items. Zoals het Meierijs Verhaal van Antoon Buiting en het Gedicht van de Week. Die poëtische bijdrage wordt zondag overigens verzorgd door Dinah van Hees. Verwacht ook verrassende tips. Want er zijn nog steeds leuke dingen te beleven in de regio voor opa’s en oma’s, en mama’s en papa’s die er met de allerkleinsten op uit willen. Wat dacht je van de Drive Through Speculaas Koekbouw op de Noordkade in Veghel? Mét een warm welkom van Sinterklaas! We vragen Jack Monde hoe dat in zijn werk gaat.

Dus, je bent erbij zondag? Dat kan natuurlijk ook via de livestream. Hoe je daar terecht komt? Breng om te beginnen een bezoekje aan onze website. En vergeet vooral niet uit volle borst mee te zingen: La la lalalalalala la la, la la lah!