Beleef de verhalen van de bewoners Kloosterkwartier

VEGHEL - Je thuis voelen staat centraal in het kunstproject Kloosterkwartier. Belangstellenden kunnen in november op vier avonden tijdens een wandeling genieten van verhalen en geheimen verteld door bewoners van het Veghelse Kloosterkwartier.

THUIS
Kunstproject het Kloosterkwartier (THUIS) is een initiatief van Phoenix Cultuur in samenwerking met theatermaker Monika Kowalewska, Ons Welzijn en Leefgoed. In de circa 60 minuten durende audio-route THUIS vertellen en tonen wijkbewoners - waaronder ouderen, vluchtelingen, jongeren en buurtkinderen - hun ideeën en geheimen over het thema ‘je ergens thuis voelen’.

Herkenbare verhalen
Theatermaker Monika Kowalewska: “Wandel door de wijk en laat je meevoeren langs mooie, herkenbare en soms indringende verhalen van de Zusters en de huidige bewoners.” Het kunstproject met een beeldende audio-route door de wijk en de kloostertuin in Veghel is te bezoeken op 17, 18, 19 en 20 november.

Voor iedereen en gratis toegankelijk
De beeldende audio-route THUIS is voor iedereen gratis toegankelijk, dus ook als je niet in de wijk of in Veghel woont ben je van harte welkom. De route start bij het Leefgoed Ontmoetingscentrum, Deken van Miertstraat 128 in Veghel. Je ontvangt daar alle praktische informatie. De audiofragmenten zijn tijdens de route via je eigen telefoon (met internet) en koptelefoon/oortjes te luisteren.

Actuele informatie over het kunstproject, de workshops en de beeldende audio-route, is
terug te lezen op www.phoenixcultuur.nl/kloosterkwartier.

Kunstproject THUIS: Beleef verhalen tijdens wandeling door Kloosterkwartier
Fotograaf: Phoenix Cultuur
Beleef verhalen tijdens wandeling door Kloosterkwartier
Fotograaf: Phoenix Cultuur