Bekijk hier het volledige programma van de kermis in Mariaheide

MARIAHEIDE - Van 3 t/m 6 mei is het weer kermis in Mariaheide. Er staan verschillende attracties, zoals botsauto's en een zweefmolen, en natuurlijk zijn er ook een aantal evenementen. Zo wordt er in café d'n Brouwer van alles georganiseerd. Ook zijn er speciale activiteiten voor kinderen.

Kinderen kunnen bijvoorbeeld meedoen aan een kleurplatenwedstrijd. Op vrijdag kunnen de kleurplaten daarvoor ingeleverd worden en op zondag is de prijsuitreiking. Zaterdag is er een clown met figuurballonnen en op zondag staat er een photobooth.

Maandagmiddag kunnen kinderen met versierde fietsen en skelters door de straat rijden. Ook wordt dan de ‘Heise Kids Playlist’ gedraaid. Kinderen kunnen hiervoor nu al liedjes opgeven. Dat kan tot en met 3 mei bij Café d'n Brouwer. Verder staat er op zaterdag, zondag en maandag een pannaveldje.

Livemuziek
Voor volwassenen is er ook het één en ander georganiseerd. Op vrijdag is er een muziekbingo, waarna er een afterparty is met muziek van Sander Bekkers. Op zaterdagavond treedt de band Stormz op. Op zondagmiddag is het de beurt aan de band Still Working. Op maandagmiddag wordt het kermisweekend afgesloten met een maandagmiddagborrel. Op 4 mei wordt er om 8 uur natuurlijk even stilgestaan bij de dodenherdenking.