WEC bekert door, Avant'31 en VOW Zijtaart verliezen

MEIERIJSTAD - Er werd afgelopen weekend weinig gevoetbald in Meierijstad. De meeste ploegen waren uitgeschakeld in de beker en zijn dus vrij tot de winterstop voorbij is in januari. Avanti'31, VOW Zijtaart en WEC waren wel van de partij.

Avanti'31 nam het in Uden op tegen UDI'19. Roel Kappen scoorde de 0-1 in binnen tien minuten. Die voorsprong hield echter niet lang stand. Met rust stond het 3-1 voor UDI'19. De thuisploeg scoorde ook de 4-1. Tim Schippers zette de eindstand op het bord met de 4-2. VOW Zijtaart verloor in de beker met 5-0 tegen SV Brandevoort.

WEC wint strafschoppenserie
WEC deed goede zaken in de beker tegen ASV'33. Dankzij twee doelpunten van Danny Verbakel en één van Stef Verhoeven stond WEC na rust voor met 3-0. ASV'33 kwam echter tien minuten voor tijd terug op 3-3. Strafschoppen moesten dus de beslissing maken.
De eerste pingel van WEC wordt nog gemist. Keeper Jasper van Oss redt de vierde penalty van ASV en de laatste strafschop van hen gaat ver over. Zo gaat WEC door naar de volgende ronde.

Alle uitslagen van beker- en competitiewedstrijden van voetbalteams uit Meierijstad: