Bé ons in ‘t Wéppus Festival

The Bokma Boys organiseren festival

WIJBOSCH - Op 21 mei 2016 brachten ze hun eerste CD uit met een zelfgeschreven lied over ‘t Wéppus. Dat was ter gelegenheid van het 35 jarig bestaan van The Bokma Boys uit Wijbosch. Hun motto is: “Lekkere speule met ons clubke met een borreltje erbij”. Donderdag 29 december presenteren ze hun tweede CD.
The Bokma Boys bij de presentatie van hun eerste CD
Fotograaf: Jan van Oort

De band speelt bluegrass, Ierse folk en countrymuziek. De vijf mannen Henri en Tonnie Rovers, Piet van Geffen, Hans Claassen en Tonnie van Dommelen -allemaal familie van elkaar- bestaat inmiddels 41 jaar en dat wordt dus gevierd met de presentatie van de tweede CD.

Bokma
De naam The Bokma Boys doet al iets vermoeden: Rovers: ”Wij dronken allemaal Bokma en mijn broer Henri ook whiskey van Johnnie Walker.. Officieel zijn we dus eigenlijk Henri Walker en de Bokma Boys maar om het eenvoudig te houden is dat The Bokma Boys geworden. Bij de presentatie van de eerste CD spraken ze al de wens uit voor een tweede. En die wens is nu dus uitgekomen. Eén wens is nog niet ingevuld en dat is een optreden op Paaspop. Misschien dat dit met het volgende jubileum gaat gebeuren…

Zelf consumpties meenemen
Het festival is donderdag 29 december bij garage Muijs in het Wijbosch, Galvaniweg 27. Aanvang om 20:00 uur.
Naast dde Bokma Boys treden de artiesten Kevin & Thomas, Sjoerd en Mister Moan op. De toegang is gratis en het verzoek is om zelf je drinken mee te nemen. Voor wie het optreden en de presentatie van de eerste CD nog eens wil terug zien.
Dat kan via deze link: https://youtu.be/rlTHJKIezaE