As gij nie naor men komt . . . . .

komt Christel de Laat worstenbroodjes brengen

MEIERIJSTAD – Comédienne Christel de Laat heeft zaterdagavond mensen verrast die naar haar voorstelling in de Blauwe Kei zouden komen. Dat optreden ging niet door vanwege de coronacrisis. De Schijndelse bracht een bezoekje aan een aantal bezoekers en bracht een worstenbroodje mee.

Toen De Blauwe Kei voorstelde om langs de deuren te gaan, hoefde Christel er niet lang over na te denken. “Wat een briljant idee, natuurlijk werk ik daaraan mee!” Zaterdag net na etenstijd ging ze op pad. Met een flinke voorraad worstenbroodjes op zak, belde ze aan bij verschillende adressen in Meierijstad. Uiteraard bij mensen die die avond eigenlijk bij haar in de zaal zouden zitten, want zowel voor Christel zelf als voor haar trouwe fans was het balen dat de geplande theateravond niet door kon gaan.

Je verwacht het niet
Het plan was simpel. Aanbellen (of even zwaaien voor het raam), worstenbroodjes voor de deur leggen, netjes 1,5 meter afstand nemen en dan wachten op de verraste gezichten in de voordeur. Want verrast waren de bewoners zonder twijfel. “Je verwacht niet zomaar dat Christel de Laat ineens voor je deur staat. En dan ook nog met van die lekkere worstenbroodjes!”. “Normaal gezien hadden we Christel vanuit de zaal gezien, nu hebben we gewoon een praatje met haar gemaakt. Wat ontzettend leuk dat ze dit heeft gedaan.” Er werden heel wat selfies met Christel gemaakt, maar natuurlijk wel op de gepaste 1,5 meter afstand.