App van Omroep Meierij is vernieuwd

MEIERIJSTAD – De app van Omroep Meierij is helemaal vernieuwd. De nieuwsartikelen zijn beter gerangschikt en de livestreams voor radio en televisie hebben een update gehad waardoor ze nu nog beter zijn te volgen. De app is te downloaden in de Appstore en de Googlestore.

De app is een belangrijk middel voor Omroep Meierij om de inwoners van Meierijstad altijd en overal te kunnen informeren over zaken die in onze gemeente spelen. Sinds de introductie van de app begin dit jaar is er voortdurend gewerkt aan verbetering.

Reacties van het publiek

Belangrijk daarbij waren de reacties van het publiek. De meest gehoorde vraag was of er gemakkelijker door de nieuwsberichten gescrold zou kunnen worden. Dat kan nu. Ook bleek in de dagelijkse praktijk het volgen van de livestreams voor TV en radio niet vlekkeloos te verlopen. Ook dat is verholpen.

Een aantal mensen kreeg ongevraagd pushberichten die bovendien niet eens door de redactie waren verstuurd. We realiseren ons dat dat heel ergerlijk is dus ook dat is verholpen.

Wij hopen dat veel mensen de nieuwe app zullen downloaden of de app die ze al hebben geïnstalleerd zullen updaten. Dan zorgen wij er voor dat u overal waar u bent op de hoogte blijft van de belangrijkste zaken in Meierijstad. Daar kunt u ook zelf aan meehelpen want de app heeft meerdere mogelijkheden om de redactie te tippen.