Angst staat centraal in gesprekswandeling van Damiaancentrum

SINT OEDENRODE – Het Gesprek te Pas van het Damiaancentrum heeft deze maand een thema waar bijna iedereen zich wel in kan herkennen: angst. Op zondag 18 februari is iedereen vanaf 10 uur welkom bij het Damiaancentrum om over dit onderwerp te praten. Hiermee hoopt het centrum mensen inspiratie te bieden en dichter bij elkaar te brengen.

“Een maatschappij is in principe ingericht om grote angsten buiten de deur te houden. Maar voor veel mensen blijven er nog genoeg angsten over,” aldus Hans Lakwijk van het Damiaancentrum. Aan de hand van uiteenlopende vragen over het onderwerp kunnen deze mensen hier tijdens de gesprekswandeling over praten. “Respect en vertrouwelijkheid staat hierbij voorop,” benadrukt Lakwijk. 

Na ontvangst met koffie en thee wordt er een kleine inleiding gegeven door één van de werkgroepleden. Vervolgens kan iedereen in kleine groepjes een wandeling maken, waarbij er over het onderwerp wordt gepraat.  Na de wandeling worden de ervaringen uitgewisseld met een kop koffie.  

Het Gesprek te Pas vindt plaats op 18 februari bij het Damiaancentrum, aan de Schijndelseweg 46, 5491 TB in Sint-Oedenrode. Het begint om 10 uur.