Alzheimercafé terug in het Pieter Brueghelhuis.

VEGHEL – Het eerstvolgende Alzheimercafé vindt op dinsdag 17 mei plaats in het Pieter Brueghelhuis aan het Middegaal in Veghel. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. De zaal is open om 19.00 uur. De avond staat het teken van de inzet van slimme zorg met hulpmiddelen (domotica).

Thea Braun is adviseur zorginnovatie bij Laverhof. Zij presenteert een selectie uit diverse mogelijkheden om de zorg met behulp van technologie makkelijker, efficiënter en leuker te maken. Samen met Casemanager Dementie, Frank Zoon, wil zij mogelijkheden met de aanwezigen delen en met hen stilstaan bij het onderwerp technologie.

Praktische informatie
Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden. De bijeenkomsten bieden niet alleen (praktische) informatie over dementie maar ook gezelligheid en sociaal contact. Het Café is afwisselend de even maanden in Uden en de oneven maanden in Veghel. Op beide locaties zijn geïnteresseerden uit Uden, Veghel en omliggende dorpen van harte welkom.

Voor meer informatie stuur je een email naar noordoostbrabant@alzheimervrijwilligers.nl of bel je met ONS welzijn: 088-3742525.

Logo Alzheimercafé