Altviool, cello en piano in Uurtje Klassiek

MEIERIJSTAD – Omroep Meierij TV zendt de komende twee weken de herhaling uit van de derde aflevering van de serie “Uurtje Klassiek”. Tot eind oktober zullen de zeven afleveringen tweewekelijks worden herhaald.

Uurtje Klassiek is een huiskamerconcert dat oorspronkelijk was bedoeld voor alle mensen in zorginstellingen en mensen die aan huis gebonden zijn en die door de coronacrisis niet naar concerten kunnen. Door de crisis kunnen musici niet meer naar de mensen toe. Zij nemen nu thuis de muziek op en Omroep Meierij zond zeven afleveringen van Uurtje Klassiek uit.

\

Dat was zo’n succes dat de musici hebben besloten nieuwe opnamen te maken. Tot die tijd herhalen we de eerste zeven concerten.

In deze aflevering van Uurtje Klassiek muziek voor altviool en cello van Beethoven, Clark en Sjostakovitsj gespeeld door Frank en Janne Brakkee. Dit wordt afgewisseld op de piano met Haydn en Chopin uitgevoerd door Diana Pivak.

Die is te zien van 3 september. De uitzendtijden zijn zaterdag en zondag na RondOM van 15.00 uur, dinsdag na de nieuwsuitzending van 19.00 uur en donderdagmorgen na RondOM van 09.00.

U kunt alle afleveringen bekijken op ons YouTubekanaal.