Alle sportinfo Meierijstad op één website

MEIERIJSTAD – De website Meierijstadbeweegt is in de lucht. Hierop is alle informatie te vinden over de zwembaden en alle andere sportaccommodaties in Meierijstad.

De gemeente wil met meierijstadbeweegt.nl sportvraag en sportaanbod bij elkaar brengen en in de hoop dat mensen extra gestimuleerd blijven te sporten.

Zwembadgebruikers kunnen via de website een los kaartje of een badenkaart kopen en krijgen daarmee direct toegang tot de zwembaden. Bezoekers kunnen vervolgens hun eigen gegevens inzien. Ouders van de kinderen met zwemles, kunnen bovendien de vorderingen volgen via het leerlingvolgsysteem. Dit geldt op dit moment alleen nog voor het zwembad in Schijndel, De Molen Hey. Het nieuwe zwembad De Neul in Sint-Oedenrode opent eind januari 2022 en wordt aangesloten op dit systeem – net als het nieuwe zwembad in Veghel zodra dit gereed is.

In de loop van de komende maanden wordt de website verder uitgebouwd met informatie over bijvoorbeeld de sportcoaches, uniek sporten, beweegprogramma’s en sportaanbieders. Op termijn is het ook mogelijk om een
binnensportaccommodatie te huren via het reserveringssysteem.