Burgemeester Van Rooij gaat weer naar school

MEIERIJSTAD – Na het succes van de eerste serie ‘Alle 13 één’ had het team van dit tv-programma de smaak te pakken. En dus ging de ploeg met veel plezier op pad om nog meer bijzonders en moois in Meierijstad te ontdekken. Deze zomer kun je kijken naar vier bijzondere afleveringen van de nieuwe serie 'Alle 13 één 2.0'. In de eerste aflevering gaat Ellis Rijkers samen met burgemeester Van Rooij terug naar de schoolbanken. Als oud-leerling van het Zwijsen College neemt hij een kijkje in het schoolgebouw dat omgebouwd is tot wooncomplex. En natuurlijk haalt hij ook herinneringen op. Daarnaast vertelt de burgemeester openhartig over zijn werk en drijfveren.

Deze aflevering wordt uitgezonden van maandag 11 tot en met zondag 17 juli, elke dag, elk uur na RondOm en Verhaal van het kanaal. De serie wordt germaakt door Hubertine van den Biggelaar, Rinus van Eck, Jac Naus, Jan van Oort, Erry Dortmans en Ellis Rijkers.

Waar moet het team van 'Alle 13 één 2.0' ook echt eens een kijkje nemen? Binnenkort starten de opnames voor de volgende serie. Heb jij een tip voor hun? Stuur die dan naar redactie@omroepmeierij.nl.