‘Afzakkereisje’ naar de Méditerranée met live muziek

VEGHEL - Cultuurcafé De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel maakt ook deze zomer weer een wekelijkse trip op donderdag naar een mooie bestemming. Op donderdag 4 augustus kun je vanaf 20.00 uur weer mee op reis en je hoeft er niet eens ver voor weg. Het ‘Afzakkereisje’ gaat deze week naar het Middellandse Zee gebied.

Er is voor elke bezoeker een welkomstdrankje en een passend hapje van het huis. Bovendien is er deze week livemuziek van het trio Desde El Alma. De volgende ‘Afzakkereisjes’ zijn op donderdag 11 augustus (Texas), 18 augustus (Jamaica), 25 augustus (Afrika) en 1 september(Mexico). De toegang tot alle avonden is gratis.

Het trio noemt zichzelf “Desde El Alma”, wat betekent “vanuit de ziel”. Dat tekent ook het passionele repertoire. Het trio brengt een verzameling van voornamelijk Zuid-Europese liedjes: Italiaans,Portugees, Spaans, Frans, etc. En niet alleen volkse of populaire liedjes, maar ook nummers uit het Napolitaanse repertoire. Soms ook aangevuld met Engelstalige of Nederlandstalige nummers.