Action Veghel verhuist naar Bolkenplein

VEGHEL – De Action in Veghel gaat verhuizen naar het leegstaande pand aan het Bolkenplein waar vroeger Miller & Monroe zat. Hierdoor krijgt de Lidl de kans om fors uit te breiden naar een zogeheten 3.0 winkel met een eigen bake-off bakkerij.

Centrum-manager Dirk Lammers zegt vandaag in het Brabants Dagblad heel blij te zijn met deze plannen. “Hiermee wordt in één klap bijna alle leegstand in deze hoek van het winkelcentrum opgevuld”.

Turkse winkeltje Market Istanbul

Het Turkse winkeltje Market Istanbul dat nu nog aan de Meierijstraat zit verhuist volgens de plannen een deur verder waardoor de Action veel meer winkelruimte krijgt. Met het vrijkomende pand van de Action erbij biedt dat veel mogelijkheden voor de Lidl.

Overigens ligt de vergunningaanvraag bij de gemeente en kunnen tot eind deze week nog bezwaren worden ingediend. Pas als de vergunning rond is kan Action beginnen met de verbouwing. De winkel krijgt twee reguliere kassa’s, een servicebalie en vier zelfscankassa’s. “De opening van de nieuwe Action staat gepland voor 16 maart”, zo zegt Action-woordvoerder Frank van Rutten tegen het Brabants Dagblad, “als dat tenminste kan vanwege de corona-maatregelen”.

Nieuwe lokatie voor de Action in Veghel
Action en Lidl aan het Hoefplein in Veghel