Aanschuiven bij de 55 PlusPaasshow

Kijk live mee

MEIERIJSTAD – We proberen zondag een mooie 55 PlusPaasshow bij de luisteraars thuis te brengen. De onderwerpen zijn er in elk geval passend voor. Wat te denken van Ronald van Venrooij. Hij is al een jaar in training om zijn 12 Provinciënwandeltocht tot een goed einde te brengen. Zaterdag 23 april start zijn langeafstandswandeling bij het Provinciehuis in Den Bosch. De opbrengst is bestemd voor de Maarten van der Weijden Foundation. Hoeveel kilometer Ronald wil afleggen en hoe lang hij erover denkt te doen, vertelt hij zondag in de uitzending.

Lekkere Paashaas
In onze show hoor je ook een reportage die we vrijdag in Hertoghof in Veghel maakten. Leerlingen van basisschool De Pionier hadden op verzoek van stichting Met je Hart leuke werkjes geknutseld en brachten die met een chocolade paashaas naar ouderen. Dat werd voor die mensen een gezellige onderbreking van de vrijdagochtend. Zeker als de schooljeugd je ook nog luid en enthousiast ‘Vrolijk Pasen’ toewenst. Oordeel zondag zelf maar.

FM-Cafees
Over enthousiasme gesproken. Dat probeert de organisatie van Fabriek Magnifique ook te bewerkstelligen bij alle inwoners van Meierijstad. Ja, je hoort het goed, bij ALLE inwoners van Meierijstad. Daarom worden de komende tijd in de kernen van onze gemeente zogenaamde FM-cafees gehouden. Daar wordt uitgelegd wat Fabriek Magnifique inhoudt en men vertelt er waarschijnlijk ook bij dat de hulp van iedereen erg welkom is. Maar we maaien hier niet alle gras voor de voeten weg van Ivonne van der Male. In onze uitzending van zondag laten we haar vertellen wat nou de bedoeling is.

Aanschuiven maar
Als je nou zorgt dat je voor, tijdens of na je paasontbijt- lunch of brunch de radio hebt afgestemd op Omroep Meierij (107.1 FM, DAB+ of een van onze mediakanalen) dan schuiven wij tussen 11.00 en 13.00 uur bij je aan en brengen ook nog onze vaste medewerkers Antoon Buiting, Sonja van den Heuvel en dichter Louis van Londen mee. Een mooiere Eerste Paasdag kun je je niet wensen. Een Vrolijke Paasuitzending.