Aanmelden voor Verkeersmarkt voor senioren in Sint-Oedenrode

SINT-OEDENRODE – Na bijeenkomsten in Erp en Schijndel organiseeert Seniorenraad Meierijstad een ‘Veilig op weg verkeersmarkt’ in Sint-Oedenrode. Senioren kunnen zich nu al opgeven als ze de markt op vrijdagmiddag 21 april 2023 willen bijwonen bij Helden van Kien. Die duurt van 14.00 tot 17.00 uur. Aanmelden kan nu al door een e-mail te sturen naar verkeersmarkt@trined.nl

Na 20 maart staat ook een aanmeldformulier in de MooiRooiKrant en in het blad van Senior Rooi. Ze liggen tevens bij de balie bij Odendael, de bibliotheek, De Vriendschap, De Beckart en De Loop’r. Alleen de eerste 200 aanmeldingen zijn verzekerd van een plaats.

Informatiestands
Van 14.00 tot 15.00 uur komen Seniorenraadvoorzitter Wim van Meijl, wethouder Jan van Burgsteden, Dirk Meijer namens politie en CBR en een vertegenwoordiger van Veilig Verkeer Nederland (VVN) aan het woord. Daarna kunnen de deelnemers informatie halen over het veilig gebruik van de scootmobiel, het veilig rijden met de E-bike, en de procedure omtrent rijbewijsverlenging voor 75-plussers. Ook de laatste nieuwtjes op het gebied van de verkeersregels komen aan de orde. Verder zijn er stands van Seniorenraad Meierijstad, stichting Welzijn De Meierij en Veilig Verkeer Nederland (VVN).

55 Plusshow
In het seniorenprogramma 55 Plusshow dat zondag 19 maart van 11.00 tot 13.00 uur wordt uitgezonden op Omroep Meierij Radio, komt Wim van Meijl aan het woord. De voorzitter van Seniorenraad Meierijstad zal ongetwijfeld het belang om de verkeersmarkt bij te wonen ter sprake brengen. Te beluisteren via 107.1 FM en de mediakanalen van Omroep Meierij.

Logo Seniorenraad Meierijst