55 Plusshow verhuist naar de late zondagochtend

(Door Hans Hultermans)

MEIERIJSTAD - Wat is er nou mooier dan rond koffietijd luisteren naar het nieuws uit het heden en de muziek uit het verleden? Dat dachten wij ook. Daarom verhuist de 55 Plusshow vanaf 13 september naar de late zondagochtend.

Voortaan kun je tussen 11.00 en 13.00 uur luisteren naar actuele informatie, interviews en reportages. En natuurlijk naar onze vaste items, zoals Het Brabants Kwartierke, het Meierijs Verhaal, Gedicht van de Week en de Top 3 uit Vervlogen Tijden. De Lach van Toen hebben we ingeruild voor: Hé goade mee. Een item met uitgaantips voor de zondagmiddag of later in de week. De muziek komt zoals je gewend bent uit de jaren ’60, ’70 en ’80.

Hetzelfde recept

Negen jaar lang maakten we ons radioprogramma voor senioren met veel plezier en enthousiasme live op de zondagavond. Met hetzelfde recept gaan we nu verder op de zondagochtend. Ook omdat we denken dat we jou als luisteraar daar een groot plezier mee doen. Dus schuif gezellig aan met een dampende kop koffie of een vers bakje thee. Mocht je ons programma zondags een keer missen, dan is het goed om te weten dat het programma op dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur wordt herhaald. En wil je meer weten over de 55 Plusshow? Kijk dan eens op onze website.

De radioprogramma’s op Omroep Meierij zijn als volgt te horen:

In Schijndel en Wijbosch, Veghel + kernen: Ziggo: Kanaal 914 / KPN: Kanaal 1033.

Sint-Oedenrode en kernen: Ziggo: Kanaal 915 / KPN: Kanaal 1033