3 talkshows over mbo talenten in Meierijstad

MEIERIJSTAD – Op donderdag 2 en vrijdag 3 maart organiseerde het Koning Willem I College In de Koekbouw op de Noordkade in Veghel het eerste MBO TalentenFestival. Studenten, docenten, ondernemers en overheid ontmoetten elkaar. Tijdens dit festival organiseerde het Koning Willem I College ook 3 talkshows over het boeien, binden en behouden van mbo-talenten. Studenten verzorgden de opnames van deze shows, Omroep Meierij nam de presentatie voor haar rekening. Een mooi voorbeeld van wat mbo-talenten allemaal te bieden hebben! De talkshows zijn van 17 tot en met 27 maart te zien bij Omroep Meierij.

Aflevering 1: boeien van mbo- talenten
Hoe kunnen mbo’ers ontdekken wat hun talenten zijn en hoe ze die in hun opleiding en werk kunnen benutten? Een interessante vraag voor Sebastiaan Beks (Cultuurkade Veghel), Menno Roozendaal (wethouder), Peer van Summeren (Koning Willem I college), Mariska van den Berg (Koning Willem I College) en Barbara Brouwer (Phoenix Cultuur) geven hun visie op hoe je mbo’ers kunt boeien en laten ontdekken wat ze in hun mars hebben. En Mindy and the Good Vibes zorgen voor passende muziek.
Deze talkshow is te zien van vrijdag 17 maart tot en met maandag 20 maart, elk uur na RondOm.
Talkshow 2 over binden van talent wordt uitgezonden van dinsdag 21 maart tot en met donderdag 24 maart en de derde talkhow over behouden van talent is te zien van vrijdag 24maart tot en met maandag 27 maart.