2e plaats voor Rebecca en Elena bij NK Taekwondo

SCHIJNDEL - Afgelopen weekend vonden de Nederlandse Kampioenschappen Taekwondo plaats. Diverse leden van Taekwon-Do uit Schijndel streden op diverse onderdelen mee. Rebecca en Elena behaalden beiden een mooie 2e plek op het onderdeel traditioneel sparren.
2e plaats bij NK Teakwondo voor Elena en Rebecca bij traditioneel sparren
Fotograaf: Taekwon-Do

OnderdelenEr werd gestreden in onderdelen als Tul, een gevecht tegen een denkbeeldige tegenstander waarbij in een vast patroon diverse aanvals- en verdedigingstechnieken worden uitgevoerd. Bij het onderdeel sparren worden punten gescoord door de ander te raken met de toegestane hand en voettechnieken. Bij de springtechnieken dient er op grote hoogte een plank omgetrapt te worden.

In de prijzen
Rebecca en Elena behaalden de 2e prijs bij traditioneel sparren. In een mooie demonstratiepartij lieten zij een ingestudeerd gevecht met prachtige Taekwon-Do technieken zien. Elena pakte verder nog de eerste plek bij het sparren en bij de springtechnieken. Voor Rebecca en Julian was de derde plek bij het sparren weggelegd.Meer informatie over Taekwon-Do in Schijndel is te vinden op www.chongdokwan.com.