26 November een feestje met Ierse ballads en shanty’s

VEGHEL - Iers koor De Kabelgat Ramblers bestaat dit jaar 15 jaar. De koorleden laten dit uiteraard niet onopgemerkt voorbijgaan. Zondagmiddag 26 november geven ze vanaf 14.00 uur een concert voor Family & Friends en overige belangstellenden. Wie het concert wil bijwonen is welkom in Grand Café Sax & Jazz aan de Molenstraat 28 in Veghel.

Ierse ballads
De Kabelgat Ramblers bestaat momenteel uit 18 zangers, 2 gitaristen en een accordeoniste en staat onder leiding van Leo van der Heyden uit Lage Zwaluwe. Het koor heeft een uitgebreid repertoire met voornamelijk Ierse ballads en shanty’s en is regelmatig te zien en te horen tijdens muzikale evenementen in Veghel en omgeving.

Beschermheilige
Saint Patrick’s Day, de nationale feestdag van Ierland, neemt steevast een plaats in op hun kalender. Met 7 korte optredens in en bij Veghelse horecagelegenheden hielden De Kabelgat Ramblers dit jaar op 17 maart hun beschermheilige in ere. Het publiek op de terrassen genoot ervan.

Sfeer proeven
Wie een keer wil meezingen of de sfeer wil proeven is op dinsdagavond altijd welkom bij Sax & Jazz, waar het koor van 20.00 tot 22.00 uur repeteert. Voor meer informatie zie: www.kabelgatramblers.nl

Iers koor De Kabelgat Ramblers
Fotograaf: Archieffoto