21 horecabedrijven dingen mee naar horecaprijzen 2020

MEIERIJSTAD- Ondanks de coronacrisis, die de horeca ongekend hard raakt, gaan dit jaar de Horecaprijzen 2020 gewoon door. Maar liefst 21 horecazaken uit Meierijstad doen dit jaar een gooi naar de prijzen. Tot en met 11 november kan iedereen stemmen op het café, restaurant, koffiezaak. cafetaria, lunchroom en sportkantine van het jaar.

Publieksprijs en vakjury

De horecaprijzen zijn er in veel soorten en maten. Er zijn onder andere winnaars per gemeente en provincie. Wie deze prijzen wint, wordt bepaald door de online stemronde. Daarnaast maken plaatselijke horecagelegenheden maken kans op een award voor de meeste stemmen en een award voor de hoogste waardering. De landelijke winnaars worden bepaald door een vakjury.

Deelnemers in Meierijstad

In Meierijstad kun je stemmen op de volgende horeabedrijn: AnyTyme De Beurs in Sint-Oedenrode,Jansen & Jansen in Schijnde , De Stapperij in Veghel, 't Onderonsje in Schijndel, Sonell in Veghel, 't Hart van Veghel in Veghel, De Reiger in Veghel, Restaurant Kuijs in Sint-Oedenrode, Pieperz in Veghel, La Toscana in Schijndel, Vlas Graan & Koffie in Veghel, Het Tramstation in Erp, De Afzakkerij in Veghel, De Rooise Boerderij in Sint-Oedenrode, D'n Toel in Sint-Oedenrode, De Koffieleut in Veghel, BakkieKoffie in Schijndel, Fellows & Friends in Veghel, De Chinese Muur in Erp en De Kafmolen in Schijndel.

LEES OOK: Hoe gaoget mi oew, Claudia en Astrid?