2019: 125 jaar brandweer Schijndel

1982, Brandweer Schijndel (foto: Jan van Oort)

Oproep

Maar voor het zover is doet Brandweer Schijndel een oproep. Men is namelijk op zoek naar mensen die foto's of video's hebben van de Schijndelse Brandweer. Of misschien mensen die leuke, ontroerende, spannende, indrukwekkende verhalen hebben over de brandweer post. Heb je iets dan kan dat geplaatst worden op de facebookpagina van Brandweer Schijndel..

"Met al deze verhalen en het beeldmateriaal gaan we iets heel leuks doen..." zo laat de brandweer weten. "Dus laat maar komen!! Deel dit bericht met je vrienden, tag je opa, oma, neef, nicht, oom of tante."

SCHIJNDEL - "2019: het jaar dat onze post 125 jaar bestaat. Een hele mooie mijlpaal die wij uitgebreid gaan vieren samen met de inwoners van Schijndel." zo schrijft Brandweer Brabant Noord Post Schijndel op haar facebookpagina.

125 jaar brandweer Schijndel
Het 125 jarig bestaan wordt gevierd met diverse activiteiten. In het voorjaar is er een grote open dag met verschillende demonstraties, allerlei voertuigen en vele activiteiten voor jong en oud. Na de zomervakantie is Brandweer Schijndel de locatie voor de landelijke finale van de brandweer wedstrijden. Hierbij strijden de beste brandweerkorpsen van Nederland om het kampioenschap van de Hoofdklasse.