1e Lustrum Fight Cancer Night in 2023

BOERDONK - De kickbox-arena van de Fight Cancer Night is nauwelijks opgeruimd of de organisatie is al weer bezig met de 5e editie. Nummer 4 gaat als een geweldig spektakel en groot succes de boeken in met zelfs een record opbrengst van € 80.000.

2023 wordt een lustrumviering. Een groot aantal deelnemers heeft zich al aangemeld of toonde interesse. Maar voor het nieuwe evenement van volgend jaar zoekt men toch nog ondernemers of afgevaardigden namens een onderneming, die willen strijden tegen kanker en tegelijkertijd fitter willen worden. Iedereen heeft in zijn of haar omgeving wel eens met kanker te maken. Tegelijkertijd zijn ondernemers ook vaak druk bezig met ‘ondernemen’ waardoor men te weinig tijd heeft om te werken aan de fysieke gezondheid. Iets wat perfect wordt gecombineerd in dit evenement.

Wie?
De organisatie van Fight Cancer Night zoekt 12-16 deelnemers die vanaf begin 2023 samen, onder intensieve begeleiding, getraind willen worden in het (kick)boksen. Ervaring of niet, dat maakt niet uit. Ervaring, kwaliteit engewicht bepalen uiteindelijk wie de tegenstander wordt. Gebokst wordt er natuurlijk in een echte boksring. Onder deskundige begeleiding.

Wanneer?
De grote finale van dit sportieve evenement is op zaterdag 26 augustus 2023. Met echte opkomstmuziek, opkomstdames, een ringarts, professionele jury, Jeroen Post weer als ringspreker en natuurlijk de bekendste scheidsrechter van Nederland Joop Ubeda. Het wordt weer een super avond voor het goede doel.

Wat is het goede doel?
Ook dit jaar is er voor gekozen om Fight Cancer & Kika Kinderen Kankervrij te koppelen als goede doelen. Samen met alle deelnemers en bezoekers probeert men hiervoor zoveel mogelijk geld op te halen. Interesse of vragen? Stuur een e-mail naar info@fightcancernight.nl.

Presentator Jeroen Post samen met scheidsrechter Joop Ubeda
Fotograaf: Daniël Alexandrak.