18.000 euro opgehaald voor De Waterengel

Op 4 juni meerde Nancy van Heeswijk met haar vlot aan bij De Noordkade. Daar werd onder meer met een workshop steltlopen geld ingezameld voor De Waterengel. Nancy wil deze rondvaartboot opknappen en daarmee mensen met dementie of een beperking een gratis dagje uit aanbieden. Met haar vlotactie haalde ze in 14 dagen 18.000 euro op.

14 dagen overleven

Nancy is al langer bezig met de realisatie van haar plan. De opknapbeurt van De Waterengel kost 130.000 euro. Ondanks verschillende toezeggingen is dat bedrag nog niet binnen. Daarom besloot Nancy om op een ludieke manier geld in te zamelen voor haar project. Veertien dagen overleefde ze op een vlot en zette ze geen stap aan land. De afgelopen twee weken voer Nancy door de regio, waarbij ze elke dag in een andere plaats aanmeerde. Op bijna elke plek waren speciale activiteiten om geld in te zamelen voor opknapbeurt voor De Waterengel. Gisteren kwam Nancy weer aan wal in de Tilburgse Piushaven.

LEES OOK: Steltlopen voor De Waterengel

Positieve bijdrage

Nancy hoopte tijdens haar vlotactie 23.000 euro op te halen. Maar met het bedrag van 18.00 euro is ze uiteraard ook heel blij. Belangrijk is dat haar actie een positieve bijdrage heeft geleverd aan de bekendheid van haar project. Donaties voor De Waterengel zijn nog steeds welkom via de speciale inzamelingspagina op internet.