10 Jaar Circus Caps tijdens Fabriek Magnifique (video)

VEGHEL – Veghel en Circus Caps zijn al 10 jaar met elkaar verbonden. Circus voor kinderen met een beperking. Een idee van René Hildesheim en Chantal Wolters. Tijdens Fabriek Magnifique organiseerden René en Chantal een talentenfestival in het Julianapark. Met workshops en optreden.

Maanden geleden deden zij hiervoor al een oproep in de media. En dat werkte. Getuige het aantal jeugdige deelnemers dat zich hiervoor opgaf. Zaterdag stonden al deze kinderen, tijdens Fabriek Magnifique, in het middelpunt van de belangstelling. Met allemaal bijzondere optredens.

René zoekt opvolger
De deelnemers genoten, het publiek genoot en ook René en Chantal liepen met een brede lach op het gezicht door het circusgedeelte in het Julianapark. Toch heeft René één grote zorg. “Ik ben niet meer de jongste. Daarom ben ik naarstig op zoek naar een opvolger om het circus verder te dragen. Dan kan het nog vele jaren blijven bestaan”, vertelde hij bij Omroep Meierij. En zeg nou zelf. Zo’n bijzonder circus met bijzondere mensen mag toch niet verloren gaan?