Will Jonkers treedt zondagavond live op in de 55 Plusshow

vrijdag 21 juni 2019 16:51
MEIERIJSTAD – Will Jonkers is zondagavond te gast in de 55 Plusshow dat tussen 20.00 en 22.00 uur op Omroep Meierij wordt uitgezonden. In het senioren radioprogramma brengt de Schijndelse troubadour enkele van zijn liedjes live ten gehore vanuit de studio in ’t Spectrum in Schijndel. Ook is er een reportage over het senioren jeu de boulestoernooi dat afgelopen donderdag op de banen van Cloeck & Moedigh in Sint Oedenrode plaatsvond. Zo’n honderdveertig senioren reizen gedurende de zomermaanden door Brabant en strijden om de veertien dagen om de eer, hoewel het plezier in het jeu de boulen tijdens elke bijeenkomst de overhand heeft. Op de laatste wedstrijddag, begin oktober, maakt het klompschieten een einde aan dit zomerse gebeuren. Hein Bakens vertelt hierover. Ook is er aandacht voor het 175 jarig jubileum van de Congregatie Zusters Franciscanessen in Veghel.
Het twee uur durende live-programma bevat naast actuele informatie, interviews en reportages ook vaste onderwerpen, zoals het Gedicht van de Week door een dichter van Schrijverscollectief Meierijstad, de rubriek ‘Meierijse Verhalen met medewerking van Antoon Buiting’, ‘De Lach van Toen’, en de ‘Top 3 uit Vervlogen Tijden’. De muziek komt uit de jaren ’60, ’70 en ’80.

Verzoekplaats aanvragen
Wil je een verzoekplaat aanvragen? Bel dan tijdens de uitzending naar 073 – 5441472. Organiseer je een evenement voor senioren in Meierijstad? Laat het ons weten. Stuur de informatie naar 55plusshow@omroepmeierij.nl