Wie biedt tijdens Dienstenveiling in Zijtaart

donderdag 07 november 2019 22:32
ZIJTAART - Eens in de vijf jaar organiseren Carnavalsvereniging De Reigers en Muziekvereniging Sint Cecilia de dienstveiling. Een traditie in Zijtaart van alweer 25 jaar. Op zondag 17 november om 12.30 uur gaat de zaal is in het Dorpshuis van Zijtaart open en om 13.00 uur opent meervoudig Brabants Kampioen tonpraten Berry Knapen de veiling.
Na de ludieke opening gaat de veiling van start het per opbod veilen van de aangeboden diensten. Ook dit jaar is het gelukt om heel veel verschillende diensten te verzamelen.
Tijdens de veiling is er voor ieder wat wils, voor jong en oud, van groot tot klein en van duur tot goedkoop. De organisatie streeft natuurlijk naar een goede opbrengst voor de carnavalsvereniging en de muziekvereniging van Zijtaart. Daarvoor heeft men kopers nodig. Zij sponsoren hiermee niet alleen de organiserende verenigingen, maar krijgen er ook een mooie dienst voor terug.

Kinderhoek
Alle ingrediënten om er een geslaagde middag van te maken zijn aanwezig. Voor de kleintjes is er een kinderhoek waar de kinderen worden vermaakt met onder andere een springkussen. Wie honger heeft of dorst krijgt hoeft niet naar huis, want ook aan de innerlijke mens is gedacht. De toegang is gratis.