Wereld Scrabble Dag in de Bibliotheek

donderdag 14 februari 2019 19:19
Meierijstad – Op zaterdagmiddag 13 april kunnen spelliefhebbers en woordtovenaars zichzelf van hun beste kant laten zien. In Bibliotheek Veghel wordt dan namelijk een scrabbletoernooi gehouden. De winnaar gaat naar huis met een scrabblewaardige prijs.
Het scrabbletoernooi wordt georganiseerd ter ere van Wereld Scrabble Dag. De perfecte dag om te streven naar een geniale driemaal woordwaarde en te genieten van elkaars inventiviteit. En waar kan dat beter dan omgeven door het werk van grote woordtovenaars?

Informatie voor deelnemers
Het scrabbletoernooi is er voor iedereen die zichzelf óf een ander graag uitdaagt. Deelnemers spelen een potje scrabble in een van de drie tijdvakken die op ieder heel uur vanaf 13.00u starten. Iedereen is welkom om op de dag zelf aan te schuiven. Wie zichzelf wil verzekeren van deelname kan zich nu al inschrijven aan de balie van het UITpunt of per e-mail. De winnaar wordt direct na het toernooi om 16.00u bekendgemaakt. Meedoen is gratis.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze activiteit kunt u contact opnemen met het UITpunt. Bel 0413-353540 of breng een bezoek aan de balie aan de Markt te Veghel.