Welkom op de nieuwe website van Omroep Meierij!

donderdag 21 februari 2019 10:46
MEIERIJSTAD – U ziet het misschien niet direct, maar u bent op de nieuwe website van Omroep Meierij. Welkom! Kom zo vaak terug als u wilt.
De afgelopen maanden heeft een groep vrijwilligers samen met een professioneel bedrijf soms dag en nacht gewerkt om van de oude site naar de nieuwe site over te schakelen.

De nieuwe website is weer een stap in de ontwikkelingen die zich bij de publieke lokale omroep voor Meierijstad in een hoog tempo opvolgen. We werken met z’n allen keihard aan een zo informatief mogelijk website waarmee we alle dertien kernen in de gemeente met elkaar kennis willen laten maken. Dat doen we met berichten over bijeenkomsten waar u allemaal naar toe kunt gaan, met informatieve artikelen over besluiten van bestuurders die u aangaan en met TV-programma’s over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Op de radio hebben we op zaterdag en zondag informatieve programma’s waarin talloze mensen uit Meierijstad worden geïnterviewd over hun activiteiten.

Torenhoge ambities
We zijn een jonge omroep met torenhoge ambities. Veel mensen kijken nog de kat uit de boom, maar de laatste maanden sluiten zich steeds meer vrijwilligers bij ons aan. We kunnen genoeg mensen gebruiken: cameramensen, verslaggevers, redacteuren die berichten willen schrijven voor deze mooie nieuwe website. We zoeken nog een radiopresentator en een radiotechnicus. Als u nou denkt: die omroep timmert aan de weg, daar wil ik wel bij horen mail ons dan via info@omroepmeierij.nl .

U bent niet alleen welkom op onze nieuwe website, u bent ook welkom bij de club.

Jan de Vries
Hoofdredacteur