Twee keer Belle en het Beest in ’t Spectrum in Schijndel

woensdag 22 mei 2019 21:09
SCHIJNDEL - Maar liefst 60 jonge en volwassen ballerina’s en vele vrijwilligers hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om het sprookje Belle en het Beest op de bühne te kunnen zetten. De dansvoorstelling wordt op zaterdag 22 juni twee keer uitgevoerd, om 13.00 uur en 15.00 uur, in de Podiumzaal van ’t Spectrum in Schijndel. Onder leiding van docente Elmira van Maris-Amirhanova belooft Belle en het Beest een indrukwekkende dansvoorstelling te worden met bijzondere choreografieën, prachtige kostuums en decor. De wereldberoemde klassieker komt hiermee dansend tot leven via de klassieke dansafdeling van Phoenix Cultuur uit Schijndel. Een fantastische voorstelling voor de hele familie.
Een handelsreiziger plukt een roos voor zijn dochter op het landgoed van het Beest. Dit loopt niet goed af, want het Beest wil de man boeten voor diefstal. Belle voelt zich zo schuldig dat ze besluit naar het kasteel te gaan om de plek van haar vader in te nemen. Ze vindt het spannend, maar het kasteel blijkt een plek vol magie te zijn. Belle en het Beest leren elkaar kennen en Belle ziet al gauw in dat er eigenlijk geen monster in hem schuilt. Lukt het Belle om het Beest te ontdoen van de vloek en de ware liefde te vinden?

Toegangskaartjes
Tickets voor de dansvoorstelling Belle en het Beest kosten € 15,- per persoon en zijn te koop aan de receptie op CHV Noordkade en bij Tabaktief van Roessel in Schijndel. Kijk voor meer info over alle danscursussen van Elmira in het nieuwe cursusseizoen 2019/2020 op www.phoenixcultuur.nl.