Tragikomedie ‘Wat nou Oud’? in Theater De Blauwe Kei

maandag 11 maart 2019 15:17
VEGHEL – Liefhebbers van een goed toneelstuk moeten donderdag 21 maart beslist naar de kleine zaal van Theater de Blauwe Kei om het stuk ‘Wat nou Oud’? te zien. Deze tragikomedie is een ontroerend en komisch portret van twee gepensioneerde acteurs (gespeeld door Bruun Kuijt en Jan Elbertse), tevens liefdespartners, die nog één keer gevraagd worden een optreden te verzorgen in een succesvolle, snelle tv-talkshow die dagelijks op de buis te zien is. Zullen de beide heren in staat zijn hun act in één minuut te presenteren en de waanzin van deze snelle maatschappij te overleven? Wat nou oud? is een goed geschreven tragikomedie van de hand van Wannie de Wijn. Een stuk met vrolijke, maar ook cynische noten.
Nagesprek
Na afloop van de voorstelling vindt er een nagesprek plaats met Bruun Kuijt en Jan Elbertse, de acteurs uit de voorstelling. Het nagesprek is gratis toegankelijk en wordt gehouden in de Grote Vergaderzaal, om de hoek bij het Magazijn. Kaartjes kosten € 17,55 en zijn van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur verkrijgbaar aan de kassa.

55 Plusshow
In het seniorenprogramma de 55 Plusshow dat op zondag 17 maart van 20.00 tot 22.00 uur op Omroep Meierij Radio wordt uitgezonden is over ‘Wat nou Oud’? een interview te horen met Jan Elbertse.