Theatercollege Mr. Gerard Spong in De Blauwe Kei

vrijdag 08 maart 2019 13:32

VEGHEL - De bekende advocaat Mr. Gerard Spong geeft zaterdag 16 maart vanaf 20.15 uur een Theatercollege in de grote Theater De Blauwe Kei in Veghel. Gerard Spong is vaak te zien in de media. Hij zit al veertig jaar in het vak en is maar liefst zeven keer uitgeroepen tot Nederlands beste advocaat. Hij was onder andere te gast in College Tour en hij was een van de geïnterviewde topadvocaten in de tv-serie Kijken In De Ziel. Als regelmatige gast bij PAUW en De Wereld Draait Door deelt Spong zijn standpunt op actuele gebeurtenissen. Daarnaast heeft hij meerdere misdaadromans uitgebracht.

In zijn theatercollege genaamd In Vertrouwen vertelt Gerard Spong over zijn leven en carriére, en geeft hij een intrigerende kijk op het functioneren van een advocaat in strafzaken. De taakopvatting van een advocaat, dilemma's en bewijsperikelen komen ruim aan bod. Spong bespreekt deze facetten mede aan de hand van een aantal geruchtmakende moord-, zeden- en fraudezaken.

Toegangskaarten
Kaarten voor Mr. Gerard Spong kosten € 25,75 (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413 - 342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur.