Staatssecretaris Mona Keijzer praat in Veghel over familiebedrijven

vrijdag 01 maart 2019 10:12
Foto: staatssecretaris Mona Keijzer

VEGHEL - Staatssecretaris Mona Keijzer (CDA) is op verkiezingstour voor Provinciale Staten en komt op zaterdag 9 maart in Veghel.
Om 12.30 kan iedereen die dat wil handen schudden met Mona Keijzer. Ze is dan met haar team bij de Jumbo Foodmarket aan de Noordkade.

Om 13.00 uur wordt het inhoudelijk want dan gaat de staatssecretaris met betrokkenen in gesprek over het belang van Brabantse familiebedrijven. Vrijwel alle politieke partijen in Brabant hebben in hun verkiezingsprograma staan dat de focus van ht provinciebestuur de komende jaren niet uitsluitend op de economische topsector gericht moet zijn. Allemaal vragen ze aandacht voor het midden- en kleinbedrijf dat in Brabant voor de meeste werkgelegenheid zorgt.

Mona Keijzer is staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat in het kabinet. Als staatssecretaris gaat Keijzer onder andere over telecom, mededinging, consumentenbescherming en het MKB. ‘Dat zijn portefeuilles die iedereen aangaan. Iedereen is consument, en heel veel mensen in Nederland hebben een baan binnen een MKB-bedrijf. Zij zijn het fundament van onze economie.’

Keijzer maakt al eerder een mkb-tour waarbij ze ook naar Veghel ging.