Sport- en zorgatelier WYzorg opent locatie in Veghel

dinsdag 25 juni 2019 15:55

VEGHEL - Sport- en Zorgatelier WYzorg opent 1 juli een nieuwe locatie in het Franciscanessenklooster in Veghel. Mensen met een centraal neurologische aandoening zoals Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), Parkinson of MS kunnen daar op maandag en donderdag van 10 uur tot 17.00 uur terecht voor sportieve en creatieve dagbesteding of fysiotherapie.

Anders dan bij dagbestedingsinstellingen waar vooral de nadruk ligt op creatief bezig zijn of werken met dieren, vindt WYzorg het belangrijk dat mensen bewegen, gezond blijven en zich fit voelen.

Professionals en vrijwilligers werken daarbij samen, De inzet van vrijwilligers werkt al op de locatie van WYzorg in Oisterwijk. Ze hopen met de inbreng van bezoekers, vrijwilligers en verwijzers in Veghel een goede plek te creëren. Iedereen die het leuk vindt om op een of andere manier betrokken te zijn bij het Sport-en Zorgatelier van WYzorg is welkom. Je kunt hierbij denken aan gastvrouwen of gastheren of mensen die graag willen wandelen of fietsen met de bezoekers. Meer informatie vind je op de website van WYzorg.
 
Foto onderschrift: Anders dan bij dagbestedingsinstellingen waar vooral de nadruk ligt op creatief bezig zijn of werken met dieren, vindt WYzorg het belangrijk dat mensen bewegen, gezond blijven en zich fit voelen. Van voor naar achteren op de foto: Jelle van den Elzen, Willy van Hijf